Casio laserski projektor za prezentacionu salu kompanije Do-ing Beograd

Kompanija Do-ing jedan je od lidera na našem tržištu kada je reč o uvozu i distribuciji najboljih svetskih kozmetičkih i parfemskih brendova, a njihov kvalitet prepoznali su kako partneri u poslovanju, tako i krajnji potrošači.

  • Klijent: Do-ing Beograd
  • Datum projekta: 2020

Menadžment kompanije Do-ing nedavno nas je angažovao u vezi sa opremanjem prezentacione sale laserskim projektorom u sklopu svog novog poslovnog prostora. Nakon uspešne video prezentacije u sali klijenta, izbor je pao na model CASIO XJ-S400UN.

Isporučeni projektor poseduje snagu osvetljaja od 4000 lm i rezoluciju WUXGA (1920x1200), a pored pristupačne cene na odluku o izboru baš ovog modela uticali su i sledeći parametri:

 

  • Laserski izvor svetlosti – projektor dolazi bez troškova održavanja (nema zamene sijalice)
  • Svi ključni delovi uređaja su oklopljeni: deo sa laserom, filteri, optika, kao i napajanje, pa se redovno održavanje praktično svodi na brisanje prašine;
  • Vek trajanja izvora svetlosti iznosi 20.000 sati - pri svakodnevnom radu omogućuje 10 godina korišćenja;
  • Utrošak električne energije sa laserskim projektorom je do 40% manji u odnosu na projektor sa lampom;
  • Uređaj je odmah spreman za rad, odnosno u roku od 5-6 sekundi od uključivanja/isključivanja, bez čekanja na hlađenje/zagrevanje lampe;
  • Projektor je izuzetno tih u radu što je značajno za rad u prezentacionoj sali.

 

Isporučeni model omogućava korisniku brz pristup bežičnim putem preko odgovarajućeg adaptera – USB dongle CASIO YW-41 i besplatnog softvera One Click Connection, ali i ne samo to. Kroz Moderator funkciju prezenteru se omogućava upravljanje prikazom sadržaja sa računara bilo kojeg prijavljenog učesnika seminara pomoću pametnog telefona ili tableta. To se postiže jednostavnom aktivacijom korisničkog imena iz liste učesnika sa bilo kojeg mesta u prostoriji kako bi se trenutno projektovali relevantni sadržaji na projekciono platno. Ovo je praktičan način za povećanje efikasnosti seminara i aktivaciju njegovih učesnika. Na uređaj je moguće povezati istovremeno do 40 računara, a istovremeno se površina projekcionog platna može podeliti na četiri dela i prikazati istovremeno sadržaj sa četiri računara učesnika seminara.

Ovakav pristup se može koristiti za pokretanje interaktivnih diskusija u kojima učesnici seminara mogu upoređivati različita rešenja, produbiti svoje razumevanje problema i raspravljati mišljenjima i tvrdnjama koje su iznele njihove kolege, odnosno učesnici seminara.

Kako biste se bliže upoznali sa radom projektora CASIO XJ-S400UN pogledajte sledeći video: 

 

 

Kako izabrani projektor obezbeđuje efikasnu lasersku projekciju sa odličnim kvalitetom slike, malim troškovima održavanja i dodatnim alatima za uspešan tok projekcija, sigurni smo da će opravdati očekivanja ove kompanije.

Izvor fotografije: Casio