LED providni ekran i video zid za Erste Banku

Erste Banka je krajem maja otvorila novu filijalu na Vračaru u Beogradu koja objedinjuje najbolje iskustvo fizičkog i digitalnog sveta. U njoj su primenjena digitalna rešenja i tehnologije koje olakšavaju i ubrzavaju poslovanje, te skraćuju vreme čekanja klijenata.

  • Klijent: Este Banka
  • Datum projekta: 2021

Fokus nove filijale Erste Banke usmeren je na savetodavni koncept, jer klijenti imaju više prostora i vremena da u moderno opremljenim prostorijama razgovaraju sa bankarskim savetnicima o svojim finansijskim potrebama i planovima kako bi došli do najboljih finansijskih odluka.

U sklopu savremenih digitalnih rešenja nove poslovnice Erste Banke naša firma je u njenom izlogu implementirala transparentni LED ekran, a unutar nje interaktivni video zid sa odgovarajućim video procesorom za prikaz velikih slika.

 

Providni LED ekran Nexnovo postavljen je uz samo staklo pri čemu omogućava prodor svetlosti unutar objekta, a svojim modernim dizajnom bez okvira potpuno se uklapa u njegov izlog. Odlikuje se transparentnošću od 78%, velikom rezolucijom, dimenzijama 325x200 cm i osvetljajem od 5.000 nita, što omogućava laku vidljivost poruka i pri najvećoj direktnoj sunčevoj svetlosti. Radi bez ikakvog treperenja slike, a izvršena je i kalibracija boja. Ne poseduje ventilator, što omogućava bešumnost pri radu.

 

85" Sony FWD-85X80H/T profesionalni monitori za video zid velikog osvetljaja rade u režimu 18/7 i nude mogućnost prikaza jedne velike ili više pojedinačnih slika. Na donjem monitoru postavljen je IR okvir namenjen za emitovanje interaktivnog sadržaja za decu. Video procesor/kontroler Infobit iWALL 409R omogućava prikaz slike na različitim konfiguracijama video zida, kao i rad bez plavog ekrana, rizika od virusa, ranjivosti OS-a i kvara, čime se štede IT resursi korisnika.

Za distribuciju AV signala od video procesora do profesionalnih monitora postavljeni su visoko kvalitetni aktivni Infobit AOC-HDMI-DD40L HDMI kablovi koji prenose sliku i zvuk bez gubitaka u kvalitetu na rastojanje od 40 m.

 

Nakon završene montaže i puštanja sistema u rad, naš tim obučio je tehnička lica klijenta za rad na instaliranoj opremi.

Foto: Erste Banka