Sony laserski projektori za The International School of Belgrade

The International School of Belgrade (ISB) osnovana je 1948. godine i jedna je od vodećih škola međunarodnog obrazovanja u Beogradu koja svojim đacima pruža mogućnost nastavka školovanja na najboljim svetskim univerzitetima.

  • Klijent: The International School of Belgrade (ISB)
  • Datum projekta: 2021

Kako bi se škola što adekvatnije pripremila za novu školsku godinu i omogućila svojim đacima usvajanje novih znanja savremenim nastavnim metodama, AVL Projekt je na zahtev rukovodstva škole učionice opremio profesionalnom video opremom čije performanse omogućavaju nesmetano korišćenje tokom čitavog dana.

 

Sony VPL-PHZ50 laserski projektori odličan su izbor kada je reč o odnosu cene i kvaliteta koji nude. Odlikuju se snagom osvetljaja od 5.000 lumena, veoma zasićenim bojama i radnim vekom od minimalno 20.000 sati. Poseduju funkciju inteligentnog podešavanja koja omogućava kontrolu više parametara (boja, osvetljaj, buka ventilatora, itd.) čime se maksimizuju performanse projektora, kao i Bright View funkciju koja omogućava dodatno pojačanje osvetljaja za prostore sa većim ambijentalnim svetlom.

Contrast Ratio (full white/full black) iznosi oo:1 čime je omogućena izuzetno oštra slika.

Malih su dimenzija i težine, a zahvaljujući podesivom vertikalnom lens shift-u od -35% do +55% veoma su fleksibilni pri instalaciji.

Podržavaju ulaznu 4K@30Hz rezoluciju i ne zahtevaju dodatne konvertere za skaliranje slike na HD rezoluciju, što omogućava da u kombinaciji sa 4K monitorima čine video sistem pristupačnim i kvalitetnim.

Maksimalni nivo buke video projektora u standardnom modu rada manji je od 35 dB, te njegov rad ni na koji način ne ometa predavanja u učionicama.

Zahvaljujući HDBaseT ulazu prenos AV signala se jednostavno odvija preko mrežnog kabla bez smetnji pod uticajem elektromagnetnog zračenja.

 

Implementirani laserski projektori omogućiće nastavnicima u školi da svoja predavanja učine još jasnijim i zanimljivijim, a đacima da lakše usvoje nova znanja i dobiju najviše ocene.