Projekciono platno za Novi tvrđava teatar

Novi tvrđava teatar osnovan je pod imenom Teatar u tvrđavi 2008. godine u Smederevu. Prvih pet godina ljubitelje dramske umetnosti okupljao je na Smederevskoj tvrđavi, a od 2014. godine redovno se održava u Vili Stanković u Čortanovcima.

  • Klijent: Novi tvrđava teatar
  • Datum projekta: 2021

Rukovodstvo Novog tvrđava teatra nedavno nas je kontaktiralo kako bismo za potrebe ovogodišnjeg festivala i izvođenje festivalske produkcije “Život se sa mnom mnogo poigrao” po istoimenom delu Davida Grosmana i u režiji Dina Mustafića obezbedili projekciono platno.

 

Isporučili smo visokokvalitetno fiksno projekciono platno pogodno za 2D i 3D projekcije. Platno omogućava prirodnu i jasnu sliku mekih boja, te doprinosi zaštiti vida gledalaca. Otporno je na vodu, vatru i plesan. Vertikalno se rasteže, pri čemu ne dolazi do gužvanja i stvaranja nabora. Materijal od kojeg je platno izrađeno sprečava stvaranje elektrostatičkog naboja, a tokom vremena i korišćenja ne dobija žuti ton.

Shodno karakteristikama, ono predstavlja odličan izbor kad je pitanju odnos cene i kvaliteta.

 

Osim u pozorištu, svoju primenu ovo projekciono platno pronalazi i na filmu, televiziji i ostalim medijima, kao i u nastavi i sportu.

 

Isporučeno platno doprinelo je da drama “Život se sa mnom mnogo poigrao” na ovogodišnjem izdanju festivala odnese višeminutne ovacije i oduševljenje publike, a ekipi Novog tvrđava teatra omogućilo korišćenje i tokom narednih projekata i predstava.

 

Foto: Srđan Doroški