Sony laserski projektor za kancelariju kompanije Lafarge BFC u Beogradu

Lafarge Srbija deo je LafargeHolcim Grupe i bavi se proizvodnjom građevinskih materijala, tačnije cementa i betona. Hidrocentrala Đerdap, Avalski toranj, Most kod Beške, Koridori 10 i 11, Pupinov most samo su neki od projekata u koje su ugrađeni kvalitetni proizvodi ove kompanije.

  • Klijent: Lafarge BFC
  • Datum projekta: 2021

Nakon uspešne realizacije projekta opremanja prezentacionih i konferencijskih sala u Beočinu i zadovoljstva klijenta o čemu smo ranije pisali, menadžment Lafarge-a nas je ponovo angažovao. Novi projekat bazirao se na isporuci visokokvalitetnog laserskog projektora koji zadovoljava najviše standarde po pitanju kvaliteta slike za potrebe njene kancelarije u Beogradu.

 

AVL Projekt, koji je na tržištu prepoznat kao pouzdan partner sa višegodišnjim iskustvom u opremanju korporativnih konferencijskih i prezentacionih sala, klijentu je ovom prilikom isporučio laserski projektor SONY VPL-CWZ10. Ovaj kompaktni projektor malih dimenzija (371x100x319 mm) i težine (5,7 kg) pruža konstatan osvetljaj snage 5.000 lumena. Poseduje WXGA rezoluciju, dok vek trajanja njegovog laserskog izvora svetla iznosi impresivnih 20.000 sati. Zbog svojih malih dimenzija ne narušava enterijer kancelarije, a omogućava kvalitetnu i jasno vidljivu sliku čak i pri većem ambijentalnom svetlu.

Sony patentirana tehnologija BrightEra 3LCD obezbeđuje ekstremno jasne slike velikog kontrasta i zasićenih boja sa mnoštvom detalja. Opremljen je i funkcijom brzog uključivanja, odnosno isključivanja, tako da prezentacija može da počne gotovo trenutno, za svega par sekundi.

Uređaj poseduje i ugrađen 16W zvučnik, što omogućava dobru čujnost u kancelariji.

 

Kako se izabrani projektor odlikuje izuzetnim kvalitetom slike, uz dugi vek trajanja i male troškove održavanja, u potpunosti će opravdati očekivanja ove kompanije i olakšati prenošenje poruka tokom prezentacija i sastanaka.