Ozvučenje za Dom kulture opštine Novi Bečej

Dom kulture opštine Novi Bečej je ustanova koja ima važnu ulogu u kulturnom životu stanovnika ove opštine. Osim izvođenja pozorišnih predstava za decu i odrasle, bavi se i organizovanjem koncerata klasične i zabavne muzike, filmskih projekcija, kulturno-obrazovnih programa i izložbi, priređivanjem sajmova, kao i izdavačkom delatnošću.

  • Klijent: Dom kulture opštine Novi Bečej
  • Datum projekta: 2021

Kako bi se ova dešavanja organizovala na što kvalitetniji način i ispunila očekivanja posetilaca, Dom kulture opštine Novi Bečej konstantno ulaže u inoviranje opreme kojom raspolaže.

Ovog puta nadležni su nam se obratili sa zahtevom da hol ove kulturne ustanove opremimo kvalitetnim ozvučenjem za reprodukciju ambijentalne muzike tokom dana, kao i prilikom okupljanja gostiju pre izložbi, filmskih projekcija, priredbi i sličnih događaja.

U sklopu sistema u prostoru su instalirane RCF MQ80P dvosistemske nazidne zvučne kutije koje omogućavaju ravnomernu zvučnu pokrivenost i čiji se dizajn potpuno uklapa u enterijer prostora.

Sistem pokreće pojačavač sa integrisanim izvorima zvuka (USB, SD kartica) sa mogućnošću snimanja na prenosni disk.

Za potrebe održavanja govora u holu Doma kulture obezbeđen je Audix f50S dinamički vokalni mikrofon sa prekidačem. Njegova topla i prirodna reprodukcija zvuka čine ga odličnim izborom kada su u pitanju mali i srednji sistemi ozvučenja.

Pojačavač je smešten u rek orman sa fiokom u koju se može odložiti mikrofon, kao i kabel za povezivanje.

 

Instalirano ozvučenje u potpunosti odgovara očekivanjima klijenta, te će samim tim obezbediti ugodnu atmosferu tokom brojnih kulturnih događaja i okupljanja.