Chauvet rasveta i MA Lighting rasvetni pult za kompaniju Zoom Media

Jedan od lidera u rental industriji, kompanija Zoom Media, poslovanje je proširila i na domen iznajmljivanja i pružanja usluga u studiju. Kao i kada je organizacija događaja u pitanju, i za njegovo opremanje bira samo najkvalitetnije proizvode renomiranih proizvođača.

  • Klijent: Zoom Media
  • Datum projekta: 2021

Usled povećanja obima posla, ovaj naš dugogodišnji klijent je odlučio da opremi studio dodatnom rasvetnom opremom odgovarajućih tehničkih karakteristika, zbog čega nam se obratio za savet pri odabiru, a zatim i nabavku adekvatnih reflektora i rasvetne konzole.

 

Zoom Media se ovog puta odlučila za Chauvet rasvetna tela iz Maverick serije, odnosno Maverick MK2 Wash, koji nezvanično slovi za najpopularniji reflektor ovog tipa na našim prostorima.

 

Ovo rasvetno telo opremljeno je sa 12 RGBW LED dioda snage 40 W i velikim opsegom zuma. Odlikuje se izuzetnim bojama, te samim tim predstavlja odličan izbor za farbanje scene.

 

 

Isporučeni su i spot reflektori Chauvet Maverick Force 1 Spot koji su se tek pojavili na našem tržištu i predstavljaju rasvetna tela najnovije generacije izuzetnih performansi. Ovi reflektori male težine (21.8 kg) poseduju beli izvor svetlosti snage 470 W i zum opseg od 6° do 54°. Opremljeni su CMY i CTO filterima za promenu boje svetlosti koji se mogu koristiti uz CRI 69 kada je potreban intenzitet za kreiranje scene i atmosfere, ili uz CRI 90 kao prednje svetlo, te za razne vrste snimanja.

 

 

Osim reflektora, klijent je odlučio da nabavi i novi MA Lighting rasvetni pult - grandMA3 onPC command wing XT, koji u kombinaciji sa grandMA3 onPC softverom, korisniku omogućava da programira ili reprodukuje unutar grandMA3 sistema. Ovaj kompaktni i lako prenosivi rasvetni pult pruža sve opcije i mogućnosti poput ostalih rasvetnih konzola iz grandMA3 serije.

Uređaj je opremljen sa 4096 parametara i ugrađenom MA Lighting matičnom pločom, a  omogućava i povezivanje sa 4 dodatna monitora. Poseduje dva fizička izlaza i jedan fizički ulaz za DMX, Midi, linear timecode, kao i audio ulaz i izlaz. Radi lakšeg korišćenja poseduje 40 playback-ova u okviru kojih je 10 motorizovanih fadera.

 

Zahvaljujući performansama novih reflektora i rasvetnog pulta Zoom Media će na još efikasniji način odgovoriti na zahteve svojih klijenata, te je samim tim njihovo zadovoljstvo zagarantovano.