Mobilna bina za splav Cristal by Museum

Već dugi niz godina splav Cristal by Museum jedno je od najpopularnijih mesta za izlazak u Novom Sadu tokom letnjeg perioda. Smešten izvan gradske vreve na Ribarskom ostrvu, svojim posetiocima garantuje dobar provod nakon naporne radne nedelje do sitnih jutarnjih sati.

  • Klijent: Cristal by Museum
  • Datum projekta: 2021

Kako bi se prostor adekvatno pripremio za predstojeću sezonu, menadžment Cristala obratio nam se u vezi sa nabavkom mobilne bine za nastupe izvođača.

Bilo je potrebno obezbediti visokokvalitetnu mobilnu binu koja može brzo i jednostavno da se sklapa i rastavlja bez deformacije, što je čest problem kod konstrukcija slabijeg kvaliteta.

 

Isporučena je Everdeck mobilna bina dimenzija 10 m² predviđena za korišćenje i u zatvorenim, i u otvorenim prostorima. Sačinjena je od 5 binskih segmenata (panela) dimenzija 200x100 cm sa čvrstim aluminijumskim okvirom. Gornji sloj panela izrađen je od vodootporne i vatrootporne brodske šperploče sa površinom protiv klizanja.

 

   Mobilna bina

 

Uz binu su obezbeđene i odgovarajuće kvadratne noge. Svaki okvir binskog segmenta ima nosače za njih, kao i dodatke za povezivanje segmenata i nogu. Na taj način garantuju se sigurnost i pouzdanost pri izvođenju programa i neizbežnih pratećih  vibracija.

Bina je sertifikovana na opterećenje od 750 kg/m², dok maksimalna težina jednog segmenta iznosi 35 kg.

Binski segment poseduje TUV sertifikat kojim se potvrđuju navedeni parametri.

 

Budući da mobilna bina ispunjava sve zahteve menadžmenta, sigurni smo da će svedočiti mnoštvu nezaboravnih momenata u ovom popularnom noćnom klubu.

 

Fotografije: Cristal by Museum