Sony interaktivni profesionalni monitori za Belgrade Waterfront

Belgrade Waterfront predstavlja monumentalni projekat urbane revitalizacije srpske prestonice kojim je nastalo moderno gradsko jezgro, kao i novo turističko odredište. U njegovom okviru otvorena je i Galerija, najveći tržni centar u regionu.

  • Klijent: Belgrade Waterfront
  • Datum projekta: 2021

Budući da je reč o našem dugogodišnjem i cenjenom klijentu za čije smo potrebe realizovali više uspešnih projekata, menadžment Belgrade Waterfront-a nam se ponovo obratio kako bismo prostor Galerije opremili profesionalnim i interaktivnim monitorima odgovarajućih performansi.

 

Implementirani su Sony 85" FW-85BZ40H profesionalni monitori, kao i 75" FW-75BZ40H interaktivni monitori sa IR panelom osetljivim na dodir.

Zahvaljujući povratnim korisničkim informacijama BZ40H serija profesionalnih BRAVIA monitora je vizuelno redizajnirana, te sada raspolaže novim pozicijama priključnog interfejsa, ravnom površinom donjeg bezela, kao i ojačanom konstrukcijom. U poređenju sa prethodnim BRAVIA profesionalnim modelima, ovi modeli u skladu sa zahtevima konkretnog poslovnog prostora brže obrađuju i prenose signal.

Odlikuje ih ugrađeni 4K HDR procesor i TRILUMINOS tehnologija prikaza, detaljan 4K kvalitet slike sa standardnim osvetljajem od 620 nita, odn. 850 nita (max), visoki kontrast, kao i X-Balanced zvučnici, što zajedno obezbeđuje korisnicima sliku i zvuk izuzetnog kvaliteta. Jednostavne postavke koje se podešavaju u samo jednom koraku optimizuju BZ40H seriju za digital signage rešenja u BW Galeriji.

Profesionalni BRAVIA monitori pružaju podršku za Chromecast i AirPlay 2, dopuštajući korisnicima lako deljenje sadržaja sa pametnih mobilnih uređaja. Nude i opciju profesionalnog režima rada (Pro mod) koja omogućava korisnicima da spreče neovlašćeni pristup monitoru.

Bežično povezivanje podržava 5 GHz, uz dodatna 2,4 GHz i Wireless Access Point (WAP), što maksimalno uvećava mrežne performanse.

Dodatnu podršku kupcima svakako predstavlja i trogodišnja garancija koja je obezbeđena na sve profesionalne Sony BRAVIA modele.

 

Vrhunske performanse Sony BRAVIA monitora u potpunosti ispunjavaju očekivanja klijenta, te će njihova upotreba sasvim sigurno doprineti upečatljivijem vizuelnom identitetu tržnog centra, a posetiocima obezbediti ažurne informacije.