Video prezentacioni sistem za konferencijske sale KPMG poslovnice u Beogradu

KPMG je globalna organizacija firmi članica koje nude usluge revizije, poresko-pravnog savetovanja i savetodavne usluge. Posluje u 146 zemalja širom sveta, u Srbiji je osnovana pre više od 25 godina.

  • Klijent: KPMG
  • Datum projekta: 2022

Kako bi opremili novu poslovnu zgradu na Novom Beogradu najsavremenijom opremom koja će olakšati organizovanje sastanaka, nadležna lica ove kompanije angažovala su AVL Projekt na poslovima opremanja nekoliko konferencijskih sala visokokvalitetnim prezentacionim sistemima.

Sisteme čine profesionalni monitori i Sony TEOS Manage softver koji kreira "pametni" radni prostor sa potpuno centralizovanom kontrolom nad svim povezanim uređajima i sadržajem u kancelarijama, kao i u salama za sastanke, te jednostavno kreiranje Digital Signage sadržaja bez ograničenja. Ovaj alat jednostavan za upotrebu omogućava kombinovanje teksta, grafike, video zapisa, sadržaja sa društvenih mreža i drugog live web sadržaja za stvaranje dinamičnih marketinških poruka.

U zavisnosti od tipa licence, Sony TEOS rešenja na radnom mestu transformišu način na koji se ljudi povezuju sa svojim poslovnim prostorom, povećavajući efikasnost kao nikada do sada. Od prijavljivanja posetilaca, preko rezervacije sale, digitalnog obeležavanja do pametnih senzora, TEOS rešenja osiguravaju produktivan rad u celoj kancelariji.

 

Da bi se pristupilo Manage softveru za TEOS, neophodno je obezbediti serversku ili Cloud licencu koja pokriva celu korporativnu mrežu kompanije. Nakon instaliranja, omogućen je pristup platformi i dodavanje TEOS licence i uređaja za kreiranje bilo kog poslovnog rešenja na radnom mestu.

Platforma IT menadžerima omogućava potpunu kontrolu nad uređajima, senzorima i sadržajem u čitavom radnom okruženju, od sala za sastanke do prijemnih prostorija. Sistem je skalabilan tako da kako se potrebe klijenata razvijaju, sistem kontrole i upravljanja je moguće proširiti jednostavnom kupovinom odgovarajućih licenci.

 

Ključne karakteristike Sony TEOS upravljačkog sistema:

 

- Potpuna kontrola i upravljanje uređajima kroz elegantno dizajniran interfejs (monitori, projektori, tableti, senzori za sto, parking senzori, senzori za merenje temperature i vlažnosti vazduha, itd.);

- Vremensko upravljanje uređajem (uključivanja i isključivanja za svaki uređaj) - ušteda energije kada se oni ne koriste i reprodukcija sadržaja kroz vremenski plan prikazivanja na ekranima;

- Skalabilno i isplativo rešenje kroz kupovinu odgovarajućih licenci, kompatibilno sa većinom uređaja drugih brendova;

- Univerzalni dodatak za zaposlene za upravljanje rezervacijama sala putem Outlook-a, pozivanje gostiju u sale i prikaz sadržaja na BRAVIA profesionalnim monitorima u samo jednom kliku;

- Obaveštavanje u slučaju da uređaj ne radi ispravno, proaktivno rešavanje nastalog problema, kao i slanje hitnih alarmnih poruka u slučaju potrebe (npr. za hitne slučajeve evakuacije u slučaju požara);

- Potpuni prikaz o podacima na radnom mestu koji se prenose u interfejs kontrolne table gde se koristi napredna analitika za bolje razumevanje korišćenja resursa firme;

- Konfigurisanje uređaja na daljinu kroz ažuriranje firmvera, Android aplikacije i podešavanje jednostavne instalacije i održavanja, itd.

 

Isporučena je profesionalna XH8 serija 65" i 75" BRAVIA monitora 4K rezolucije koja podržava naprednu kontrolu uključivanja i isključivanja monitora, automatsko aktiviranje monitora usled prisustva signala na HDMI ulazu, kao i Pro Mode koji sprečava neovlašćen pristup njegovom sadržaju. Profesionalne monitore karakteriše osvetljaj od 560 cd/m² što omogućava vidljivost sadržaja i pri većem ambijentalnom svetlu u konferencijskim salama, kao i ugrađenu HTML5 platformu za lako prikazivanje Digital Signage sadržaja, a predviđeni su za rad 18/7.

 

U zavisnosti od tipa konferencijske sale profesionalni monitori su montirani na zid ili na pokretne stalke sa točkovima.

 

Za više detalja u vezi TEOS Manage 3.0 rešenja pogledajte sledeće prezentacije:

 

TEOS Masterclass 1: The New TEOS 3.0 Explained

TEOS Masterclass 2: Room Booking

TEOS Masterclass 3: Flex Office

TEOS Masterclass 4: Meeting Room Display & Wireless Mirroring

TEOS Masterclass 5: Digital Signage