Mobilna bina za Slovačko vojvođansko pozorište

Slovačko vojvođansko pozorište već gotovo dve decenije uspešno razvija pozorišnu kulturu vojvođanskih Slovaka na profesionalnom nivou, a u skladu sa svojom delatnošću kontinuirano ulaže i u inoviranje opreme za rad.

  • Klijent: Slovačko vojvođansko pozorište
  • Datum projekta: 2022

Nakon opremanja pozorišta profilnim i wash LED reflektorima o čemu smo ranije pisali, javila se potreba za nabavkom mobilne bine za realizaciju programskih aktivnosti.

 

Nova Everdeck mobilna bina (5 x 4 m) sastoji se od binskih segmenata - panela (200 x 100 cm) sa okvirom od aluminijuma. Njihov gornji sloj izrađen je od vodootporne i vatrootporne brodske šperploče debljine 12 mm sa površinom protiv klizanja.

Bina je sertifikovana na opterećenje od 750 kg/m², a pogodna je za korišćenje kako u zatvorenom, tako i na otvorenom prostoru.

Maksimalna težina jednog binskog segmenta iznosi 35 kg, dok je svaki okvir binskog segmenta opremljen sa 4 nosača za noge i dodatkom za povezivanje između njih.

Pribor za povezivanje binskih segmenata i nogu garantuje sigurnost i pouzdanost pri realizaciji predstava zbog vibracija koje se javljaju prilikom njihovog izvođenja.

Binski segment poseduje TUV sertifikat koji potvrđuje navedene parametre.

 

Nova, lako sklopiva mobilna bina olakšaće zaposlenima Slovačkog vojvođanskog pozorišta izvođenje predstava i organizovanje raznih događaja koji će se na radost verne publike ubuduće održavati i na otvorenom prostoru.