Infobit speakerphone za audio konferenciju i sastanke na MEF-u

MEF, Fakultet za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije je savremena institucija znanja sa modernim obrazovnim konceptom. Osnovan je 2000. godine u Beogradu i deo je Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu. Studije na MEF-u kreirane su i akreditovane prema potrebama savremenog tržišnog poslovanja gde se uz interaktivni metod izvođenja nastave i praktične aktivnosti savladavaju najsloženiji problemi iz prakse.

  • Klijent: Fakultet za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije - MEF
  • Datum projekta: 2022

Kako bi se na najbolji mogući način održale audio konferencije i sastanci na fakultetu Razvojni IT centar MEF-a odlučio se za nabavku Infobit iSpeaker M200 spikerfona sa integrisanim mikrofonom i zvučnicima. Nakon što se uređaj pokazao kao odlično rešenje zahvaljujući dobrom odnosu cene i kvaliteta, nadležni su se odlučili za nabavku dodatnih spikerfon jedinica.

 

Mobilni USB speakerphone u potpunosti predstavlja Plug & Play rešenje, a namenjen je za održavanje audio konferencije za 6 do 12 učesnika. Ovaj uređaj "kupi" zvuk oko sebe (360°) preko ugrađenih omnidirekcionih mikrofona sa rastojanja do 6 m. Opremljen je funkcijama za eliminaciju eha (AEC - Acoustic Echo Cancellation), suzbijanja ambijentalne buke iz prostora (ANS - Automatic Noise Suppression) i automatskog podešavanja nivoa zvuka govornika tokom promene njegove pozicije u odnosu na poziciju mikrofona (AGC - Automatic Gain Control). Omogućava priključenje dodatnog eksternog zvučnika po potrebi preko integrisanog audio izlaza.

Podržava operativne softvere Windows, iOS, Linux i Android, kao i aplikacije za video konferenciju: Skype for Business, Cisco Webex, Zoom, Teams i GoToMeeting.

Kružnog je oblika, malih dimenzija (75mm x 30mm) i male težine (0,48 kg), što omogućava njegovo lako prenošenje.

 

Kako iSpreaker M200 speakerphone predstavlja pouzdano mobilno Plug & Play rešenje zadovoljavajućeg odnosa cene i kvaliteta, njegove performanse obezbediće kvalitetno održavanje audio konferencija i sastanaka i samim tim olakšati rad zaposlenih na fakultetu.

 

INFOBIT je jedan od vodećih svetskih proizvođača profesionalne audio-video (ProAV) transmission/switching opreme, bežičnih kolaboracionih sistema, kao i tehnologija za kontrolu video zidova. Visoko funkcionalni i pouzdani proizvodi ove kompanije predstavljaju inovativna i pristupačna rešenja za klijente koji su u potrazi za agilnim tehnologijama za kolaboraciju sa kojima će transformisati način na koji se ljudi povezuju i komuniciraju. Ponudu INFOBIT audiovizuelnih konferencijskih rešenja možete pogledati na sledećem linku.