Multimedijalni plejeri za Muzej savremene umetnosti Vojvodine

Muzej savremene umetnosti Vojvodine u Novom Sadu osnovan je kao Galerija savremene likovne umetnosti 1. februara 1966. godine odlukom Skupštine AP Vojvodine. Njegovo delovanje usmereno je ka sistemskom proučavanju i revalorizaciji istorije umetnosti druge polovine 20. i 21. veka u Vojvodini, Srbiji i regiji kroz razne projekte kojima se uz nove pristupe i metode rada afirmišu značajne istorijske umetničke pojave i ličnosti, uz istovremeni kontinuirani rad na edukaciji publike.

  • Klijent: Muzej savremene umetnosti Vojvodine
  • Datum projekta: 2022

Kako bi se izložbeni programi u muzeju realizovali na što kvalitetniji način, nadležna lica su nas kontaktirala u vezi sa nabavkom odgovarajuće opreme. Isporučeni su multimedijalni plejeri koji će dugoročno omogućiti kvalitetnu audio i video reprodukciju različitih sadržaja za realizaciju brojnih događaja.

 

Video sadržaj se reprodukuje sa Android mrežnog multimedijalnog plejera sa odgovarajućim softverom opremljenim funkcijom za sinhronizaciju rada više plejera istovremeno za kreiranje jedinstvene projekcione slike.

Poseduje internu memoriju, ugrađen WiFi modul, HDMI i VGA, LAN, USB 2.0 i audio 3,5 mm izlaze, te slot za SD karticu.

 

Podržava reprodukciju HD rezolucije, te sledeće medija formate:

 

  • video (MPG, AVI, MP4, RM, RMVB, TS),
  • audio (MP3, WMA) i
  • slika (JPG, GIF, BMP, PNG).

 

U sklopu softvera grafički su predefinisane zone za prikaz sadržaja, a omogućeno je i kreiranje interaktivnih tastera, pozadine, ubacivanje videa ili slika, statičnog teksta, skrolovanje teksta, web stranice, datuma i vremena, logoa naručioca, kreiranje galerija za prikaz, itd.

Softver se kupuje odvojeno uz licencu trajanja od 1 ili 3 godine, a moguće ju je obezbediti i neograničeno.

 

Pomenute karakteristike isporučenih multimedijalnih plejera, te režim rada 24/7 u potpunosti odgovaraju potrebama i zahtevima klijenta, a samim tim će opravdati i očekivanja njegovih posetilaca tokom organizacije različitih događaja.