Lupo LED studijska rasveta za IDJWorld

IDJWorld, kao deo IDJTV-a, predstavlja sinonim za strimovanje video formata muzičke produkcije visokog kvaliteta, kao i popularnih emisija zabavnog karaktera. Kako bi se održao kvalitet usluge i opravdalo poverenje vernih gledalaca ova televizijska kuća konstantno ulaže u modernu opremu za rad.

  • Klijent: IDJ World
  • Datum projekta: 2022

Nedavno su nas nadležna lica IDJWorld-a kontaktirala kako bismo ih posavetovali oko nabavke visokokvalitetne LED studijske rasvete. Tim povodom organizovali smo prezentaciju Lupo LED rasvete u njihovom studiju na kojoj su prisustvovali direktor fotografije i rasvetljivači. Nakon detaljne analize Lupo uređaja i poređenja njihovih performansi sa mogućnostima postojeće rasvete, klijent se odlučio da nabavi upravo ova LED rasvetna tela.

 

LED paneli Superpanel Full Color 60 i Superpanel Dual Color 60 u fullcolor i bicolor varijantama sa usmerenošću od 40° nude širok spektar mogućnosti za rad.

Poseduju veliku snagu koja omogućava snimanja u eksterijeru ili sa većih udaljenosti, dok namenski softbox-ovi pružaju difuzno svetlo u situacijama kada je to potrebno, čime se dobijaju meke i nežne senke ili dopune svetlosti.

Pored velikih LED panela, isporučeni su Superpanel DualColor 30 usmereni reflektori koji imaju iste performanse kao i Superpanel 60, samo su kompaktniji i manjih dimenzija. Snaga osvetljaja Superpanela DualColor 60 iznosi 72.000 lm/m², dok kod Superpanela DualColor 30 iznosi 72.000 lm/m² što omogućava veću fleksibilnost, kao i uštedu snage.

Osim LED panela, klijent se odlučio i za Lupo LED fresnele Dayled 2000 Dual Color PRO koji pružaju usmerenu i homogenu svetlost.

Lupo uređaji poseduju CRI >97 što u potpunosti odgovara potrebama snimanja, kao i robusni dizajn od specijalnih polimer materijala koji ga čine izdržljivim i laganim.

Sva rasvetna tela poseduju mogućnost rada na baterije obezbeđujući na taj način lakše snimanje na terenu.

 

Nova Lupo rasveta omogućiće brzu i laku ralizaciju kreativnih ideja direktora fotografije uz garantovani visoki kvalitet snimljenih televizijskih formata.