Providni LED ekran i 85" touch monitor za novu filijalu Erste Banke u Novom Sadu

Inovativno digitalno vizuelno rešenje za Erste Banku nakon Beograda stiglo je i u Novi Sad.

  • Klijent: Erste Banka
  • Datum projekta: 2022

Sredinom februara Erste Banka u Novom Sadu otvorila je novu filijalu prvenstveno namenjenu savetodavnim uslugama. U novootvorenoj poslovnici primenjena su digitalna rešenja koja olakšavaju i ubrzavaju pravovremeno informisanje klijenata, uz što manje čekanja u redu. 

 

Kao deo digitalnih rešenja naša kompanija isporučila je providni LED ekran postavljen u izlogu, kao i interaktivni 85" monitor unutar same filijale.

 

Nexnovo LED ekran (231x150cm) sa prozirnošću od čak 78% primenjuje se za prikaz različitih obaveštenja koja su zahvaljujući osvetljaju od 5.000 nita vidljiva i pri najvećoj direktnoj sunčevoj svetlosti. Providni LED ekran velike rezolucije radi bez ikakvog treperenja slike, a obavljena je i kalibracija boja. Dizajniran je bez okvira, a kako ne poseduje ventilator, potpuno je bešuman. Postavljen je uz samo staklo, te omogućava prodor svetlosti unutar filijale, što prostor čini prijatnim za rad i boravak.

 

 

Sony FWD-85BZ40H 85" profesionalni monitor sa odgovarajućim IR touch okvirom osetljivim na dodir omogućava istovremeno korišćenje 10 dodirnih tačaka. Poseduje osvetljaj od 850 cd/m², kao i mogućnost rada u portrait (vertikalnom) položaju, što je između ostalog bio i zahtev banke. Profesionalni monitor odlikuje režim rada 24/7.

 

Nakon montaže i puštanja sistema u rad, naš tim obučio je tehnička lica u filijali za rad sa sistemom.

 

Priču o isporuci i motaži providnog LED ekrana i video zida u poslovnici Erste Banke na Vračaru možete pronaći na linku ovde

Photo Editorial Credit: Mino Surkala/Shutterstock.com