MA Lighting grandMA3 onPC pultovi za Production Pool

Kompanija Production Pool osnovana je u junu 2014. godine. Za osam godina poslovanja stekla je zavidno iskustvo u oblasti event management-a i tehničkoj produkciji raznih događaja. Posvećenost i kompetentnost članova njenog tima prepoznata je i na međunarodnom nivou te se može pohvaliti produciranjem brojnih događaja u čitavom regionu, zatim u Švedskoj, Austriji, Nemačkoj, Španiji, Italiji, UAE, SAD i mnogim drugim zemljama.

  • Klijent: Production Pool
  • Datum projekta: 2022

Kao iskusni znalci u radu sa grandMA3 konzolama, ekipa Production Pool-a odlučila je da "ojača" svoj rasvetni arsenal opremom upravo iz MA Lighting asortimana. Izbor je pao na intuitivni grandMA3 onPC command wing XT pult sa dodatnim grandMA3 onPC fader wing-om.

 

grandMA3 onPC serija rasvetnih konzola nudi mogućnost kontrole do 4.096 parametara u okviru sistema koristeći isti korisnički interfejs kao i grandMA3 pultovi. Dizajnirana prema najvišim hardverskim i softverskim standardima kvaliteta koji se primenjuju na celokupni asortiman grandMA3 proizvoda ova serija osigurava brojne benefite korisnika. 

 

grandMA3 onPC command wing XT predstavlja odličnu opciju kada su u pitanju iskusni MA znalci, ali i novi MA korisnici.  Kao član grandMA3 ekipe, grandMA3 onPC command wing XT koristi isti korisnički interfejs kao i ostale grandMA3 konzole. Na taj način ovaj uređaj omogućava novim korisnicima da nauče MA korisnički interfejs od samog početka, te da se kasnije s lakoćom prebace na druga rešenja, tj. druge grandMA3 pultove.

 

Uz grandMA3 onPC command wing XT u kom je integrisan komandni odeljak grandMA3 konzole nikada nije bilo lakše koristiti grandMA3 onPC softver, a korisnicima su na raspolaganju svi ulazi i izlazi grandMA3 konzole.

DMX, MIDI, Ethernet, Timecode i Remote control direktno su dostupni sa konzolom, a poseduje i četiri pojedinačna izlaza za monitor za podešavanje prema konkretnim potrebama. Sa 10 motorizovanih fadera, 40 fizičkih plejbekova, 16 dodeljenih x-tastera i namenskim glavnim odeljkom za reprodukciju grandMA3 onPC command wing XT pruža obilje mogućnosti reprodukcije.

Ono što je neizostavno kad je MA Lighting u pitanju jeste 24/7 podrška, kao i razne besplatne obuke i vebinari kako bi se korisnicima pomoglo da nadograde svoje veštine.

 

grandMA3 onPC fader wing predstavlja izuzetno hardversko rešenje sa 40 odvojenih playback-ova sa 10 motorizovanih fadera i 20 rotacionih enkodera. Pored dodatnih fadera, raspolaže opcijom proširenja kontrole parametara u onPC sistemu za još 2048 parametara sa limitom sistema od 4096. Odlično je rešenje za reprodukciju kada su u pitanju mala TV sudija i pozorišne instalacije. Dovoljno je samo povezati grandMA3 fader wing preko USB kabela direktno na računar sa grandMA3 onPC softverom, pri čemu se dobija mala i kompaktna stanica za reprodukciju sa dva ugrađena DMX porta za kontrolu.  

 

Sigurni smo da će MA Lighting grandMA onPC konzole doprineti iskusnoj ekipi Production Pool-a da se na još bolji i jasniji način kreativno iskaže, olakša kontrolu rasvete na kompleksnim događajima, a iznad svega da ispuni očekivanja klijenata.