d&b ozvučenje za Splav Sindikat u Beogradu

Od samog osnivanja 2010. godine Splav Sindikat slovi za mesto okupljanja urbane gradske ekipe željne dobrog provoda i kvalitetne muzike. Misija mu je da kvalitet klabinga u Beogradu podigne na novi nivo uz potpuni audio i vizuelni ugođaj, što zahteva i konstantno inoviranje opreme za rad.

  • Klijent: Splav Sindikat
  • Datum projekta: 2022

Splav Sindikat svojim modernim izgledom podseća na svetski poznate klubove. U stanju je da istovremeno ugosti do 500 gostiju. Njegova popularnost rezultat je predanog rada, vrhunskog nivoa ugostiteljske usluge, kao i tehničko-tehnološke opremljenosti prostora najnovije generacije.

 

Kako bi gostima bilo omogućeno još više uživanja u omiljenoj muzici, menadžment Splava Sindikat nam se obratio da osmislimo i instaliramo nov multifunkcionalni sistem ozvučenja.

Potrebno je bilo instalirati visokokvalitetno ozvučenje koje proizvodi visok SPL i koje će svojim performansama biti u stanju da odgovori na sve zahteve nastupajućih bendova i DJ-eva, pri čemu neće biti potrebe za postavljanjem dodatne opreme.

 

Nakon izvršenih akustičkih merenja i upoznavanja klijenata sa projektnim rešenjem, te demonstracijom predloženog d&b audiotechnik rešenja, pristupilo se montaži, a zatim i podešavanju sistema. Njegove izvrsne karakteristike u potpunosti ispunjavaju zahteve menadžmenta kluba, odn. potrebe gostujućih bendova i samih gostiju, kako kvalitetom zvuka, tako i snagom.

Instalacione point source V7P, 8S i 24s zvučne kutije i 21S i B6 sabvuferi potpomognuti 30D pojačavačima pokazali su se odličnom kombinacijom za ovaj prostor koja je obezbedila ravnomernu zvučnu pokrivenost prostora uz jasan i precizan zvuk na veoma visokim nivoima zvučnog pritiska.

Treba napomenuti i da elementi d&b audiotechnik sistema svojim elegantnim dizajnom nisu narušili njegov enterijer.

 

Nakon fenomenalnog utiska koje je d&b ozvučenje ostavilo na sve prisutne nakon prvog puštanja u rad, nema sumnje da će Splav Sindikat još dugo godina nositi reputaciju jednog od najpopularnijih mesta za izlazak, jer i nakon više od 10 godina uspeva da „iznenadi“ svoje goste i da im pruži i više od onog što su očekivali.