Video wall kontroler za Elixir Zorka

Elixir Zorka je vodeći proizvođač kompleksnih mineralnih đubriva u jugoistočnoj Evropi koji nudi efikasna poljoprivredna rešenja sa minimalnim uticajem na životnu sredinu. Od 2011. godine deo je poslovnog sistema Elixir Group.

  • Klijent: Elixir Zorka
  • Datum projekta: 2023

Kako bi se na što jasniji i kvalitetniji način prezentovao raznovrstan korporativni sadržaj u sklopu fabrike, kompanija Elixir Zorka odlučila je da nabavi Digibird video wall kontroler.

 

Reč je o 8x8 video matrici sa HDMI ulazima i izlazima i podržanom rezolucijom 1920x1200@60Hz koja obezbeđuje različite funkcije prikaza slike na više monitora.

Na postojećem kompanijskom 55’’ video zidu (4 x 2 monitora) omogućeno je prikazivanje jedne ili više slika promenjive pozicije, zatim prikazivanje slike u slici, zumiranje slike i sl. Uz pomoć kontrolera na video zidu može se prikazati do 16 prozora.

 

 

Digibird controller

 

Povezivanjem video matrice na mrežnu infrastrukturu kompanije omogućena je i kontrola samog prikazivanja sadržaja putem aplikacije za mobilne uređaje kroz intuitivni grafički interfejs.

 

Nakon instalacije naš uigrani tim obučio je odgovorna tehnička lica za upravljanje video wall kontrolerom.

 

Uz pomoć implementiranog video rešenja klijent je na jednostavan način osigurao pravovremeno prosleđivanje informacija u sklopu fabrike, čime je obezbedio bolju komunikaciju i viši kvalitet rada.