Chauvet Color STRIKE M reflektor za Jan Audio

Jan Audio je rental firma koja se bavi kompletnom tehničkom realizacijom koncerata i drugih srodnih događaja - od montaže bina i konstrukcija, postavljanja scenske rasvete, preko ozvučavanja do snimanja. Zahvaljujući iskusnom timu i kvalitetnoj opremi ova kompanija iza sebe ima uspešnu realizaciju preko 5.000 koncerata raznih žanrova.

  • Klijent: Jan Audio
  • Datum projekta: 2023

Osluškujući želje i potrebe tržišta Jan Audio konstantno ulaže u inoviranje opreme, a nedavno nas je kontaktirao sa željom da unapredi svoj rasvetni park.

 

Izbor je pao na IP65 Chauvet Color STRIKE M motorizovani stroboskop/wash sa dva svetlobela elementa u obliku cevi smeštena unutar panela za mešanje boja i pixel mapping. Može se koristiti i kao wash (180°) za postizanje intenzivnih, zasićenih boja gde god je to potrebno.

Upravljanje rasvetnim telom obavlja se putem DMX-a, Art-net-a i sACN-a, pružajući na taj način korisniku fleksibilnost u izboru načina kontrole. Različiti nivoi kontrole omogućeni su zahvaljujući višestrukom režimu programiranja, te se osim jednostavnih preseta sa ugrađenim efektima mogu koristiti i naprednije opcije.

Podržano je i 16-bitno dimovanje za postizanje glatkih prelaza, kao i PWM (Pulse Width Modulation) za upotrebu tokom snimanja.

Uređaj poseduje dva omega nosača koji omogućavaju njegovo lako postavljanje kako u horizontalnoj, tako i u vertikalnoj orijentaciji.

IP65 kućište pruža zaštitu od neadekvatnih spoljnih uticaja i vremenskih uslova, vode i prašine, omogućavajući klijentu korišćenje u različitim okruženjima.

 

                  

 

Nabavkom Color STRIKE M reflektora Jan Audio je obezbedio dugotrajno rasvetno rešenje izuzetno robusnog dizajna, pogodno za korišćenje u najekstremnijim uslovima, što mu omogućava da na bezbrižan način planira događaje kako u zatvorenom, tako i na otvorenom prostoru uz najbolje moguće rezultate.