Sale za sastanke kompanije Tenderly opremljene Poly modernim video konferencijskim sistemima

Kompanija Tenderly pruža najširi spektar softverskih i infrastrukturnih rešenja za brži i efikasniji razvoj decentralizovanih aplikacija na blokčejnu. Od svog osnivanja 2018. godine, Tenderly kontinuirano pomera granice i postavlja nove standarde na tržištu razvojnih alata u Web3 industriji.

  • Klijent: Tenderly
  • Datum projekta: 2023

Da bi poslovni procesi i razmena ideja između zaposlenih u kompaniji Tenderly bili na najvišem nivou, prepoznata je potreba za implementacijom savremenih video konferencijskih sistema u salama za sastanke poslovnice na Novom Beogradu.

 

Sistemi se sastoje od 55’’, 65’’ i 85’’ Sony BZ40H profesionalnih monitora i video konferencijskog sistema za 4K video konferenciju, kolaboraciju i bežične prezentacije.

24/7 profesionalni monitori odlikuju se 4K rezolucijom i osvetljajem od 850 cd/m² u peak-u, što omogućava vidljivost sadržaja i pri većem ambijentalnom svetlu. Montirani su na zidne nosače i povezani sa odgovarajućim video konferencijskim sistemima sa tabletima, koji predstavljaju all-in-one rešenja za 4K video konferenciju, kolaboraciju i bežične prezentacije.

Budući da su zasnovani na Android platformi, Poly video konferencijski sistemi mogu da rade i bez računara uz aktivaciju odgovarajuće aplikacije. Sertifikovani su za Microsoft Teams, Google Meet i Zoom platforme, čime se zadovoljavaju potrebe najšireg kruga korisnika.

Sadržaj je moguće deliti preko Apple Airplay-a ili Miracast-a, kao i opcijom digital whiteboard gde se sadržaj sa bele table pomoću kamere direktno prikazuje na monitoru. Kamere poseduju funkciju automatskog kadriranja svih učesnika sastanka (Automatic Framing), kao i funkciju inteligentnog fokusiranja na osobu koja govori (Speaker framing).

 

Poly video konferencijski sistemi poseduju napredne funkcije za eliminaciju eha i suzbijanja ambijentalne buke, kao i HDMI ulaz za direktno povezivanje na prezentacioni računar učesnika preko HDMI kabla. Omogućeno je i dodatno priključenje eksternog mikrofona za veće sale.

 

Svi video konferencijski sistemi ispunjavaju najstrožije zahteve po pitanju sigurnosti i enkripcije sadržaja video konferencijske veze AES-128, AES-256, H.235.6, kao i dodeljivanje uloga kroz administratorski nalog.

 

Nakon instalacije, naš stručni tim je pružio obuku odgovornim osobama za upotrebu video konferencijskih sistema.