Sony profesionalni monitori za Schneider Electric

Kompanija Schneider Electric, koja posluje u više od 100 zemalja sveta, otvorila je u Novom Sadu svoju novu poslovnu zgradu InGrid. Reč je o nekadašnjoj proizvodnoj hali Novkabela koja je zahvaljujući procesu temeljne rekonstrukcije transformisana u savremeni poslovni objekat koji nudi moderna rešenja za potpunu udobnost i funkcionalnost radnog procesa.

  • Klijent: Schneider Electric
  • Datum projekta: 2023

Budući da se u novoj zgradi koja se prostire na čak 14.500 m² nalazi i nekoliko konferencijskih sala, nadležna lica kompanije kontaktirala su nas radi njihovog opremanja pouzdanom video opremom.

 

U salama su na odgovarajućim zidnim nosačima montirani Sony profesionalni monitori različitih dijagonala u zavisnosti od veličine prostora. Odlikuju se 4K rezolucijom, značajnim kontrastom za oštrinu slike, kao i velikim osvetljajem zahvaljujući čemu se vidljivost sadržaja garantuje i pri jačem ambijentalnom svetlu. Zasnovani su na Android platformi, podržavaju AirPlay i Cromecast, a namenjeni su režimu rada 24/7.

 

Naš iskusni tim instalatera i ovog puta bio je na visini zadatka, te je shodno potrebama klijenta u veoma kratkom roku instalirao čak 54 monitora.

 

Kompanija Schneider Electric je opremanjem konferencijskih sala visokokvalitetnim Sony monitorima upotpunila priču uspešne transformacije nekadašnjeg industrijskog prostora u moderno poslovno okruženje sa svim funkcionalnostima za efikasan i uspešan radni proces.

 

Foto: Scheider Electric