Providni LED ekran i touch monitor za novootvorenu filijalu Erste Banke u Novom Sadu

U septembru je u Novom Sadu otvorena nova filijala Erste Banke, fokusirana na savetodavne usluge. Filijala je opremljena najsavremenijim marketinškim rešenjima koja omogućavaju klijentima da se brzo i efikasno informišu dok čekaju u redu.

  • Klijent: Erste Banka
  • Datum projekta: 2024

Ova modernizacija obuhvatila je postavljanje providnog LED ekrana u izlogu banke i 85-inčnog interaktivnog monitora unutar prostora. Važno je napomenuti da je naša kompanija već implementirala slična rešenja u dve poslovnice Erste Banke, i to u Novom Sadu i Beogradu.

 

Instalirani Nexnovo LED ekran, sa 78% providnosti i bez okvira (319 cm x 125 cm), služi za prikazivanje poruka banke. Zahvaljujući osvetljaju od 5.000 nita, poruke će biti vidljive čak i pri jakom sunčevom osvetljenju. Ekran je postavljen direktno na staklu izloga, omogućavajući prirodni prodor svetlosti unutar prostora, što ga čini prijatnim za boravak. Pored toga, ekran ima kvalitetnu kalibraciju boja, radi bez treperenja i opremljen je ventilatorom koji ga čini potpuno bešumnim.

 

Komforan enterijer filijale upotpunio je 85“ FW-85BZ40H Sony interaktivni monitor koji prikazuje edukativne i zabavne sadržaje. Ovaj profesionalni monitor opremljen je odgovarajućim IR touch okvirom osetljivim na dodir (10 dodirnih tačaka istovremeno), a postavljen je u portrait modu, što je ujedno i bio zahtev klijenta. Karakteriše ga veliki osvetljaj od 850 cd/m², a namenjen je 24/7 režimu rada.

 

Po završetku instalacije, naš tim je pružio obuku tehničkom osoblju banke o upravljanju LED ekranom i interaktivnim monitorom.

 

Foto: Erste Banka