Everdeck mobilna bina za Masters 33 by ProLight

Beogradska rental kompanija Masters 33 by ProLight uspešno se bavi kompletnom tehničkom realizacijom koncerata, poslovnih skupova, konferencija i drugih srodnih događaja. Korišćenje visokokvalitetne opreme renomiranih proizvođača krucijalna je odlika poslovanja ove kompanije uz konstantno ulaganje u najnovija tehničko-tehnološka rešenja.

  • Klijent: Masters 33 by ProLight
  • Datum projekta: 2024

Kako bi se uspešno realizovale razne vrste događaja, odgovorna lica ove kompanije obratila su nam se u vezi sa nabavkom izdržljive i lako sklopive mobilne bine.

 

Isporučena je Everdeck mobilna bina (100 m²) koju čine pojedinačni binski segmenti - paneli (2m x 1m) sa okvirom od aluminijuma. Njihov gornji sloj izrađen je od vodootporne i vatrootporne brodske šperploče debljine 12 mm sa površinom protiv klizanja.

 

Maksimalna težina jednog panela iznosi 32kg, dok su okviri panela opremljeni sa četiri nosača za noge i odgovarajućim dodacima za njihovo povezivanje. Pribor za povezivanje binskih segmenata i nogu garantuje sigurnost i pouzdanost pri izvođenja programa.

 

Mobilna bina je sertifikovana na opterećenje od 750 kg/m², a pogodna je za korišćenje kako u zatvorenom, tako i na otvorenom prostoru. Svaki binski panel poseduje TUV sertifikat koji potvrđuje navedene parametre.

 

Nabavka lako sklopive mobilne bine obezbedila je uštedu vremena zaposlenih u Mastersu 33 tokom priprema određenog događaja, ali i bezbednost lica na samoj sceni za vreme njenog korišćenja.

 

AVL Projekt je ekskluzivni distributer Everdeck mobilnih bina i dodatne opreme. Ukoliko imate potrebu za nabavkom ili želite da saznate više informacija o Everdeck asortimanu možete nas kontaktirati na info@avlprojekt.rs ili putem broja telefona 021 4720 556.