Everdeck truss elementi za kompaniju Capriolo

Priča o kompaniji Capriolo započinje 1996. godine u Bačkoj Topoli osnivanjem male radionice za izradu bicikala od samo tri člana. Zahvaljujući entuzijazmu, trudu i zalaganju njenih zaposlenih od skromne radionice nastao je jedan od vodećih domaćih brendova u oblasti projektovanja, proizvodnje i prodaja bicikala i rezervnih delova, kao i veleprodaja lovačke, ribolovačke i fitnes opreme sa maloprodajama širom naše zemlje, kao i u nekim zemljama regiona.

  • Klijent: Capriolo
  • Datum projekta: 2024

Capriolo svoju opremu veoma često izlaže na sajmovima i drugim sličnim manifestacijama, te se nedavno javila potreba za opremanjem izlagačkog štanda na jednom od njih.

 

Naime, neophodno je bilo obezbediti pouzdane i robusne truss elemente od kojih bi se izradila čvrsta noseća konstrukcija namenjena kačenju reklamnog platna, a koja bi garantovala maksimalnu bezbednost svih prisutnih.

Kako naša kompanija poseduje bogato iskustvo u distribuciji ove vrste opreme, odgovorna lica su nas kontaktirala u vezi sa ovom nabavkom.

Isporučeni su rešetkasti Everdeck aluminijumski truss elementi velike nosivosti dimenzija 290x290mm, kao i pribor koji omogućava njihovo lako i jednostavno spajanje u jedinstvenu konstrukciju.

Konstrukcija je namenjena za visokofrekventnu upotrebu i ne podleže deformacijama, čak i posle dugogodišnjeg korišćenja.

 

Svi elementi Everdeck konstrukcije poseduju relevantne sertifikate usklađene sa standardima za ovu vrstu opreme.

 

Osim na sajmovima i izložbama, ova struktura može se koristiti i u drugim prilikama, odnosno gde god da je na postavljenu konstrukciju potrebno kačenje reklame ili različite tehničke opreme. Samim tim, Capriolo je jednokratnim ulaganjem obezbedio pouzdano rešenje vrhunskog kvaliteta koje će se dugi niz godina koristiti kako za izložbene manifestacije, tako i za razne druge događaje i potrebe ove kompanije.