Video projekcioni sistem za restoran Portofino u Novom Sadu

Portofino, moderni restoran mediteranskog šarma otvoren je u poslovnoj zgradi Aleksandar u Novom Sadu 2019. godine. Bogatstvo ukusa hrane i pića, kao i topao, jedinstveni enterijer u dva nivoa čine ovaj restoran ugodnim mestom za opuštanje i uživanje u bilo koje doba dana.

  • Klijent: Restoran Portofino, Novi Sad
  • Datum projekta: 2024

Kako bi svojim vernim gostima pružili vrhunski ugođaj tokom prenosa fudbalskih utakmica na takmičenju UEFA EURO 2024, menadžment restorana Portofino kontaktirao je našu firmu u vezi sa brzom isporukom opreme koja bi obezbedila kristalno jasnu sliku visoke rezolucije, bez obzira na intenzitet ambijentalnog svetla.

 

Panasonic PT-VMZ51SEJ laserski projektor karakteriše snaga osvetljaja od 5.200lm, WUXGA (1920x1200) rezolucija i laserski izvor svetla sa vekom trajanja od minimalno 20.000 radnih sati. Najmanje je težine i dimenzija u svojoj klasi, a odlikuju ga i široki opseg vertikalnog i horizontalnog lens shift-a i mogućnost rada u bilo kom položaju (360°). Budući da ne zahteva zamenu sijalice, praktično ne postoje troškovi njegovog održavanja. Svi ključni delovi projektora su oklopljeni (deo sa laserom, filteri, optika, kao i napajanje), te se održavanje svodi na jednostavno brisanje prašine.

Slika se projektuje na 123“ motorizovano platno 264x165, koje odlikuje format slike 16/10 i crne ivice (5cm) za povećanje kontrasta projekcije. Visokokvalitetni ugrađeni motor koji ga pokreće skoro je bešuman, što garantuje dugotrajan rad bez ometanja. Platno se može spuštati i podizati putem daljinske komande.

 

Povezivanje set-top box-a i projektora obavlja se preko fleksibilnog Infobit HDMI optičkog kabla koji eliminiše uticaj smetnji od spoljašnjeg RF i elektromagnetnog zračenja.

 

Moderni video projekcioni sistem pruža nezaboravan doživljaj gostima tokom prenosa fudbalskih utakmica, obezbeđujući jasnu i stabilnu sliku bez smetnji i prekida u prenosu. Njegovom nabavkom restoran je napravio iskorak u ponudi najboljeg mogućeg iskustva gledanja uz zagarantovane minimalne troškove održavanja.