ETC S4 Mini za Narodni muzej u Beogradu

AVL Projekt je isporučio profilne reflektore ETC S4 Mini Narodnom muzeju u Beogradu... jer dobre stvari dolaze u malom pakovanju

  • Klijent: Narodni muzej u Beogradu
  • Datum projekta: 2014

Identifikovane potrebe

 

ETC S4 Mini reflektori su instalirani za potrebe izložbe „Rubensovi krugovi“, koja je održana u subotu 17. maja u Narodnom muzeju u Beogradu.

 

Implementirano rešenje

 

Ovi reflektori imaju širok spektar primene svuda tamo gde je neophodna odlična optika, funkcionalnost, kvalitet i ušteda energije. Zbog toga nije bilo dileme šta ponuditi kao rešenje ovoj renomiranoj ustanovi kulture. 

 

Najvažnije karakteristike reflektora ETC S4 Mini su izuzetno male dimenzije. Dugačak je svega 23 cm, širok 6,3 cm, a težak 1,2 kg. Poseduje podesiv fokus sa rotirajućim noževima za različite efekte koje možete videti na priloženim slikama sa izložbe. Ima i slot za gobo.

 

Dolazi u različitim uglovanostima od 19°, 26°, 36° i 50°. Moguće ga je montirati na kuku, plafon ili na trofaznu šinu. Kao svetlosni izvor koristi halogenu sijalicu MR16 snage 50 W. Moguće je naručiti ga u različitim bojama.

 

ETC S4 Mini predstavlja praktično rešenje za rasvetne potrebe muzeja, umetničkih galerija, restorana, izloga, kafića i klubova.

 

Dostupna je opcija i u LED tehnologiji. ETC S4 Mini LED izgleda kao i njegov prethodnik sa halogenom lampom i istim uglovanostima, ali sa ugrađenim LED izvorom snage 14W i trajanja LED lampe preko 35000 sati.

 

Dostupan je, takođe u opcijama za kačenje na kuku, plafon ili za trofazni šinski razvod.