Interaktivni prezentacioni sistemi za Tarkett akademiju iz Bačke Palanke

U maju 2014. godine AVL Projekt je isporučio interaktivne prezentacione sisteme za Tarkett akademiju iz Bačke Palanke

  • Klijent: Tarkett podne obloge
  • Datum projekta: 2014

Identifikovane potrebe

 

Tarkett akademija je trening centar i showroom Tarkett podnih obloga iz Bačke Palanke. Misija Tarkett Akademije je da razvija i unapređuje tehnike ugradnje Tarkett podnih obloga kao i da unapređuje znanje o Tarkett proizvodima.

Kako bi na adekvatan način potencijalnim kupcima, projektantima, kao i instalaterima predstavili svoj proizvodni program, pored postojećih uzoraka, Tarkett Akademija se odlučila za instalaciju interaktivnih prezentacionih sistema. Cilj je bio da se osavremeni pristup prezentaciji palete njihovih proizvoda.

 

Implementirano rešenje

 

U okviru ovog projekta, AVL Projekt je isporučio Christie  i Sharp projektore, za prezentacione sale, zajedno sa Comm-Tec p lafonskim električnim platnima. Audio sistem je rešen uz pomoć JBL CBT100 zvučnika, Crown pojačala, AKG konferencijskih mikrofona i Soundcraft audio miksera. Video distribucija ka projektorima je izvedena sa Kramer proizvodima. Interaktivnost celog prostora naglašena je kroz korišćenje Hyundai touch ekrana, dijagonale 46 inča na koje se FullHD sadržaj pušta sa savremenih nettop Lenovo računara.