Audio, rasvetna i truss oprema za Opštinsku upravu Veliko Gradište

AVL Projekt obezbedio je audio, rasvetnu i truss opremu za Opštinsku upravu Veliko Gradište, sa instalacijom i obukom korisnika

  • Klijent: Opštinska uprava Veliko Gradište
  • Datum projekta: 2013

Potrebe Opštinske uprave Veliko Gradište

U okviru projekta Evropske Unije prekogranične saradnje sa Rumunijom, AVL Projekt ovog leta je staru opremu zamenio novom, kako bi se na optimalan način održavale brojne manifestacije koje organizuju korisnici ovog projekta - Opština Veliko Gradište, Kulturni centar i Turstička organizacija Veliko Gradište.


Implementirano rešenje

Isporuka opreme izvršena je iz dva dela. Prvi deo sastojao se iz isporuke i instalacije audio i rasvetne opreme. Audio rešenja uključuju: Ecler modele miksera Compact 8, procesora DP400, pojačala DPA2000 i XPA11000, po četiri zvučnika modela UMA115I i DACORD SB212, kao i multiplayer-a Ecler 2VSP. Pored toga, isporučeno je ukupno 7 Sennheiser mikrofona - 3 E614, 3 E835 i jedan bežični Sennheiser EW 145, sa osam stalaka proizvođača K&M, modeli 27105 i 232.


Kada je reč o rasveti, instalirano je ukupno 16 reflektora proizvođača Luci della Ribalta (LDR): 4 LDR Aria F1000 Plus, 4 LDR Aria PC1000 i 8 LDR Palco PAR64 modela. Pored reflektora, implementirano rasvetno rešenje uključuje i Cuelux kontrolu rasvete sa pratećim softverom i hardverom, kao i dimer PRO12C.


Drugi deo isporuke uključuje postavljanje bine i krovne konstrukcije. Stara fiksna bina sa prednjom "P" rampom je uklonjena, a na njenom mestu postavljena je nova, proizvođača Alustage, dimenzija 10x9 metara, visine 60-100 cm. Alustage krov je dimenzija 11x10 m, prednje visine 6 m, a zadnje 5 metara sa betoniranim stopama za fiksnu krovnu konstrukciju.


Zamenom postojeće novom audio i rasvetnom opremom, kvalitet zvuka i rasvete značajno je unapređen, čime je živopisni Dunavski kej Velikog Gradišta postao odlično mesto za organizaciju različitih vrsta događaja.


Podrška

Nakon izvršene isporuke i instalacije, tim AVL Projekta učestvovao je u pružanju tehničke pomoći realizaciji prve manifestacije održane na ovog lokaciji. Pre početka manifestacije, tim je korisnicima opreme obezbedio obuku o načinima njenog korišćenja.