Rasvetna i audio oprema za Gradsko pozorište Bečej

AVL Projekt isporučio je i instalirao rasvetnu i audio opremu za Gradsko pozorište u Bečeju

  • Klijent: Gradsko pozorište Bečej
  • Datum projekta: 2013

Potrebe Gradskog pozorišta Bečej

Jula 2013. godine, Gradsko pozorište Bečej, u saradnji sa AVL Projektom, unapredilo je svoj audio sistem, čime je osigurano da reprodukovan zvuk bude značajno višeg kvaliteta u odnosu na sistem koji zamenjuje. Pored toga, lakša kontrola i dimovanje rasvete obezbeđuju efikasniji rad rasvetnih tela.


Implementirano rešenje

Implementirano audio rešenje sastoji se od Soundcraft miksera, model MFXi20, JBL EON 315 zvučnika, AKG Perception Wireless 45 i AKG D5 mikrofona, sa K&M 25400 stalcima.


Kada je reč o rasveti, AVL Projekt u upotrebu je uveo ETC SmartFade 1248 rasvetni pult, kojim je postignuta lakša kontrola osvetljenja.  


Zahvaljujući implementiranim rešenjima, korisnici pozorišta, kako oni koji su u njemu zaposleni, tako i publika, sada mogu da uživaju u unapređenom kvalitetu sadržaja koji će se odvijati na "daskama koje život znače".


Nakon izvršene instalacije, tim AVL Projekta obezbedio je obuku svima onima koji će dolaziti u direktan kontakt sa implementiranim rešenjima, kako bi se obezbedilo njihovo optimalno funkcionisanje, na zadovoljstvo krajnjih korisnika.