Oprema za bioskop u Gornjem Milanovcu

AVL Projekt je u oktobru 2014. instalirao opremu potrebnu za projekcije filmova u biskopu koji se nalazi u kviru Kulturnog centra u Gornjem Milanovcu

  • Klijent: Kulturni centar Gornji Milanovac
  • Datum projekta: 2014

Identifikovane potrebe

 

U protekle 44 godine Kulturni centar je izrastao u modernu ustanovu, bez koje je danas, u rudničko-takovskom kraju, nezamisliva priprema, organizacija i realizacija zahtevnijih projekta u oblasti kulture. Kulturni centar danas ima dovoljno snage i zrelosti za nove poduhvate. Jedan od njih je svakako i bioskop.

Prevashodni cilj im je da svakim danom budu sve savremeniji i profesionalniji nosioci, organizatori i realizatori programa u oblasti kulture.

 

 

Implementirano rešenje

 

Bioskop u Gornjem Milanovcu je finansiran od strane Kulturnog centra Gornjeg Milanovca. Korisnik je dobio pouzdan, mobilni video-projekcioni sistem, sa surround zvukom. On će im omogućiti bioskopske video projekcije, kako u sali Kulturnog centra i gimnazije, tako i u svim ostalim mestima opštine Gornji Milanovac. Na taj način će i ona mesta koja nemaju sopstvene bioskopske prostore, dobiti priliku da organizuju projekcije u skladu sa svojim potrebama i željama.  

 

U ovom trenutku oprema je instalirana u sali Gimnazije u Gornjem Milanovcu, gde će se i zadržati, dok se ne osmisli program na terenu. Pored toga što će se njome omogućiti bioskopske projekcije u svim mesnim zajednicama opštine Gornji Milanovac, oprema će se koristiti za brojne aktivnosti samog Kulturnog centra.

 

Više o aktivnostima KC Gornji Milanovac možete saznati http://www.kcgm.org.rs/