Audio pult za Radio Vladimirce

AVL Projekt isporučio je analogni audio pult Souncraft RM 105 za Radio Vladimirci

  • Klijent: Radio Vladimirci
  • Datum projekta: 2012

Identifikovana potreba

Poslednju isporuku Soundcraft RM 105 analognog pulta uradili smo pre 10-tak dana za Radio "Vladimirce", koji su nam ukazali poverenje i investirali u 20. kanalno kućište opremljeno sa: 3 mono modula sa EQ; 6 stereo modula sa EQ i 2 Telco modula sa EQ.


Izuzev pulta, isporučili smo i naponsku jedinicu koja je odvojena, zahvaljujući čemu se može instalirati na najpogodnije mesto u studiju.


Soundcraft RM 105 analogni pult

Soundcraft RM 105 je analogni audio pult koji odlikuje velika prilagodljivost operativnim zahtevima, visok kvalitet izrade i jednostavnost primene. Modularnog je tipa, tako da se celokupno kućište može specifikovati sa 8, 12 ili 20 modula u zavisnosti od potrebe radio stanice.


Po oceni brojnih korisnika, Soundcraft RM 105 analogni audio pult je veoma pouzdan i znatno se ističe po svojoj funkcionalnosti u odnosu na konkurentske modele, a činjenica da je aktuelan preko 10 godina samo potvrđuje njegovu pouzdanost.


O Radiju Vladimirci

Radio Vladimirci osnovan je 1996. godine i emituje program zabavno-informativnog karaktera koji možete pratiti na 89,5 MHz.