Video zid za marketinšku agenciju Žižgin

AVL Projekt je u decembru 2014. isporučio video zid za marketinšku agenciju „Žižgin“

  • Klijent: Marketing agencija "Žižgin"
  • Datum projekta: 2015

Identifikovane potrebe

 

Marketinška agencija „Žižgin“ se, između ostalog bavi organizacijom sajamskih nastupa svojih klijenata, dajući mu formu i originalan izraz, sa praktičnim idejama koje često prevazilaze uobičajene norme. Za potrebe što efektnijeg predstavljanja Srbije na sajmu turizma u Štutgartu, odlučili su se za kupovinu video zida.

 

 

Implementirano rešenje

 

Isporučena su 4 komada HYUNDAI LCD 55’’, model D55DFB.

 

 

 

Kombinacije dinamičnih video materijala ili statičkih informativnih poruka, koje se emituju na ovakvim video zidovima, omogućavaju da se željene informacije dostave gledaocu u pravo vreme, da budu dostupne svakog trenutka i na svakom mestu, u otvorenom ili zatvorenom prostoru (aerodrom, sajam, tržni centar, muzej, sportski centar, železnička i autobuska stanica, izlog lokala itd.)

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyundai LCD 55’’ monitori poseduju HD rezoluciju i osvetljaj od 500 Nit-a. Pružaju mogućnost sastavljanja velikog ekrana od više manjih, bez potrebe za korišćenjem skupih video procesora. Poseduju veoma tanku ivicu (bezel), od svega 5.7 mm, što pojačava utisak monolitnosti kod više spojenih ekrana.

 

 

 

 

Hyundai LCD 55’’ monitor je smešten u čvrsto, metalno kućište koje poseduje VESA standard kačenja i može biti postavljen vertikalno ili horizontalno.

 

 

 

Ovaj video zid sa velikom gustinom piksela i LED pozadinskim osvetljenjem obezbeđuje izuzetnu oštrinu slike, bez obzira na udaljenost sa koje se posmatra. Ugrađeno anti-refleksiono staklo umanjuje odbljesak ekrana.

 

 

Izazovi u implementaciji

 

Glavni izazov prilikom isporuke ovog video zida je bio izuzetno kratak rok isporuke, bez mogućnosti njegovog pomeranja obzirom da se radilo o organizaciji sajamnskog nastupa.  

Kao i uvek do sada, tim AVL Projekta je spremno odgovorio i na ovaj izazov.