Video i audio oprema za Privrednu komoru Vojvodine

AVL Projekt je u maju 2015. godine isporučio audio i video opremu za konferencijsku salu Privredne komore Vojvodine u Novom Sadu

  • Klijent: Privredna komora Vojvodine
  • Datum projekta: 2015

Identifikovane potrebe

 

Pre više od 8 godina AVL Projekt je instalirao analogni video sistem koji je vremenom postao “ograničavajući faktor” u video prezentacijama zahvaljujući ograničenoj rezoluciji i komplikovanoj distribuciji signala. Zbog toga su se nadležni iz Privredne komore Vojvodine odlučili za modernizaciju sistema.

 

 

Implementirano rešenje

 

 

Implementirano rešenje je zasnovano na modernim digitalnim IP kamerama FullHD rezolucije sa mogućnošću distribucije signala i njegove kontrole kroz celu zgradu, na više udaljenih lokacija. Ugrađene su AXIS profesionalne IP robo kamere sa PZT karakteristikama (pan, zoom, tilt). Postavka kamera je bila jednostavna zbog mogućnosti korišćenja postojećih instalacija.

 

 

 

 

 

Dodatak AKG-ovih bežičnih mikrofona sa guščijim vratom omogućava lako podešavanje zvuka zahvaljujući kvalitetnim AKG mikrofonima sa izuzetno velikim pojačanjem pre mikrofonije. Njima je, takođe omogućeno i pomeranje stola predsedavajućeg nekog sastanka bez postavljanja novih kablova.

 

 

Postavljeni Sharp LCD ekrani su takođe FullHD rezolucije sa visokim osvetljajem.