Audio sistem za prezentacionu salu u Seven Bridges Genomics

AVL Projekt je u junu 2015. godine instalirao audio sistem u prezentacionoj sali kompanije Seven Bridges Genomics iz Beograda

  • Klijent: Seven Bridges Genomics, Beograd
  • Datum projekta: 2015

Identifikovane potrebe

 

Seven Bridges Genomics je srpsko-američka bioinformatička IT kompanija koja posluje na nekoliko lokacija u svetu. Jedna od njih je i Beograd. Bavi se kreiranjem „open source“ aplikacija za analizu DNK i RNK, počev od QC alata, pa sve do vizualizacije podataka, sa ciljem da pojednostave IT infrastrukturu i naprave robustnije softvere.

Radi što efikasnijih sastanaka, posebno video sastanaka, odlučili su da prezentacioni prostor unutar svoje kompanije opreme dobrim zvukom.

 

 

Implementirano rešenje

 

Tim AVL Projekta im je isporučio i implementirao opremu koja se sastoji od JBL ozvučenja, AKG mikrofona i BSS audio procesora.

Upotrebna vrednost isporučenog sistema ogleda se u tome što će veći broj zaposlenih moći da učestvuje u interaktivnom radu i video sastancima, jer će ceo prostor biti bolje pokriven zvukom.

Pored toga, BSS audio procesor ima opciju AEC koja im omogućava kvalitetno ostvarivanje video konferencijske veze.

Obzirom da je ceo prostor pokriven signalom AKG bežičnih mikrofona, sada je moguće uključiti u rad bilo koga od velikog broja korisnika prostora, za koje čak postoje predviđene i male tribine za sedenje.