Pogledaj sve reference

Pozorišta

Ono što pozorišta čini jedinstvenim u odnosu na druge kulturne institucije jeste jedinstvenost atmosfere koja vlada na sceni kada se na njoj odvija predstava. Za takvu atmosferu, neophodna je opremljenost rasvetnom tehnikom koja bi dozvolila da se ideje dizajnera svetla autentično prenesu u realnost.

U današnje vreme, modernizacija je ušla i na "daske koje život znače". Stoga, mnoga pozorišta poseduju multimedijalna i druga moderna rešenja, koja kombinovanjem različitih medija obezbeđuju jedinstven umetnički izražaj. Jedna od takvih novina jesu LED izvori svetla, što je tehnologija čije vreme definitivno tek dolazi.


Ustanove kulture

Sale ustanova kulture su, u najvećem broju slučajeva, multinamenske. One služe kao prostor za održavanje predstava, izložbi, koncerata i različitih kulturnih manifestacija. S obzirom na višenamenske potrebe, rešenja koja se implementiraju u ustanove kulture najčešće uključuju rasvetu, ozvučenje i projekcione sisteme.
 

Bioskopi

Era modernih, digitalnih bioskopa i njihove prevlasti nad klasičnim, analognim definitivno je počela i sve više uzima maha. Kompromis između ova dva rešenja predstavlja njihova kombinacija, spoj starog i novog.

I ne samo to; danas se uspostavlja trend kompletne automatizacije bioskopske sale ili više njih. 3D tehnologija sve je prisutnija i stoga je potreba za ovakvom vrstom rešenja sve izraženija.

AVL Projekt je prvi u našoj zemlji instalirao digitalni surround sistem u Domu Sindikata u Beogradu, čime smo postali pioniri ovakve vrste modernizacije na domaćem tržištu.

Koje je najbolje rešenje za vas? Kontaktirajte nas i saznajte: